Zonneboilers en
zonnepanelen met stralend rendement

Contacteer ons

Zonne-energie
Avipko

Avipko plaatst, onderhoudt en herstelt twee verschillende soorten systemen op zonne-energie: energiebesparende zonneboilers en fotovoltaïsche zonnepanelen. Welk systeem kiest u? 

Vraag raad aan onze adviseurs: contacteer ons!

Waarom kiezen voor een zonneboiler?

Water verwarmen met de kracht van de zon? Waar wacht u nog op – zeker als u weet dat warm water de tweede grootste energievreter in uw huis is.

Avipko

Vragen of interesse? Vraag snel uw gratis offerte aan bij Avipko, uw specialist in zonneboilers en zonnepanelen.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Met fotovoltaïsche zonnepanelen tovert u zonlicht om tot elektriciteit. Deze duurzame energiebron is ontzettend vernuftig opgebouwd en geniet van een uitzonderlijk mooi rendement. 

We plaatsen de zonnepanelen met oog voor detail, zodat ze zoveel mogelijk zon vangen op elk moment van de dag. We richten ze op het zuiden, in een hellingshoek van 30 tot 60 graden, vrij van belemmerende schaduw.

Zo werken uw zonnepanelen:

  • Het zonlicht wordt geabsorbeerd door fotonen in de panelen.

  • Die wekken energie op.

  • Deze energie wordt gekoppeld aan het elektriciteitsnet of opgeslagen in batterijen.

De netkoppeling wordt het meest gebruikt. Een overschot aan stroom wordt afgegeven aan het elektriciteitsnet met behulp van een omvormer. Als u weinig verbruikt, loopt uw elektriciteitsmeter zelfs achteruit! Reken uit, die besparing!

Avipko

Hoeveel kost uw installatie op zonne-energie?

Om kort te zijn: na tien jaar hebt u uw investering al volledig terugverdiend. Eén zonnepaneel van 1,65 vierkante meter levert een jaaropbrengst op van 270kWh. Hoeveel panelen u kunt gebruiken, hangt af van de grootte van uw dak, uw verbruik en het type aansluiting.