top of page
Avipko

Verfrissende kwaliteit
voor uw sanitair -  en ook
de prijs is fair

Sanitair
Avipko

line

De kraan opendraaien en genieten van warm water: zó eenvoudig kan comfort zijn. Maar uw sanitaire installatie is allesbehalve eenvoudig en moet met grote zorg geïnstalleerd worden. 

Gelukkig hebben de experts van Avipko een jarenlange ervaring in kwaliteitsvol sanitair. Ons team zorgt ervoor dat uw sanitaire installatie feilloos werkt en opgebouwd is met de nieuwste topmaterialen op de markt.

afwerkdouchemeubel

Zeg vaarwel tegen die oude, uitgeleefde badkamer. Stap in geen tijd de badkamer van uw dromen binnen. Vraag nu uw gratis en vrijblijvende offerte aan voor een totale badkamerrenovatie op maat!

Maatwerk, altijd

Avipko

line

Bij het vernieuwen of plaatsen van uw sanitair zoeken we naar het beste evenwicht tussen gebruikscomfort, functionaliteit en design. Onze snelle, efficiënte service garandeert u een perfect afgewerkt project waar u jarenlang van kunt genieten.

Wist u trouwens dat we bijzonder concurrentiële prijzen hanteren voor uw sanitaire installatie? Dankzij onze goed geoliede teams en strakke prijsafspraken met leveranciers bieden we u de sterkste voorwaarden.

Badkamerrenovatie: genieten in één-twee-drie

Wie droomt er niet van een ruime inloopdouche, een verleidelijk designbad en een wastafel waar al uw spullen een mooie plaats krijgen? Wel, uw dromen worden werkelijkheid dankzij een complete badkamerrenovatie door Avipko.

Selecteer samen met ons het geknipte design – van badkamermeubels tot tegels en spiegels. Ons team zorgt voor de afbraak van uw oude badkamer, de plaatsing van alle technieken, de installatie van uw badkamermeubels én een propere afwerking tot in de kleinste details. En dat doen we van a tot z, want we realiseren:

afbraakwerken

elektriciteitswerken

verwarmingswerken

sanitaire werken

installatiewerken

pleister- en tegelwerken

Voor & na: de werken

line

Voor & na: ligbad en douche

line

Tijdens & na: van ligbad naar douche

line
bottom of page